„Aki zenével indul az életbe, az életnek olyan kincsét kapja ezzel, amely átsegíti őt a bajon.”(Kodály Z.)

Bedő Elizabeth


zongoratanár


Bedő Elizabeth vagyok. Zenei tanulmányaimat Kárpátalján, a Mezővári Zeneművészeti iskolában kezdtem. 2013-ban felvételt nyertem az Ungvári Zádor Dezső Zeneművészeti Szakközépiskolába, ahol Zongoratanár, Korrepetítor, valamint Kamaraművész alapfokú diplomát szereztem.
Ez idő alatt számos alkalommal léphettem színpadra szólistaként, kamaramuzsikusként, zongorakísérőként Ukrajnában és külföldön egyaránt, illetve hazai és nemzetközi versenyek állandó résztvevője voltam. 
Zenei élményeim és tapasztalataim egyre jobban motiváltak arra, hogy tudásomat külföldön való tanulással tovább gyarapítsam. Ezért 2017-ben jelentkeztem a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Karára, ahová sikeres felvételt nyertem. Jelenleg is ebben az intézményben tanulok Grünwald Béla mesteroktató irányítása alatt. 
Alapvető célom, hogy zenepedagógiai munkámmal hozzájáruljak tanulóim személyiségének fejlődéséhez, gazdagításához és kiteljesedéséhez, és személyes példamutatással  segítsem őket környezetünk kultúrájának tágabb megismerésében.  Fontosnak tartom, hogy a  tanulást és gyakorlást nem feladattá, hanem a gyermekek életének szerves részévé, lételemévé, örömforrássává tegyem. Szeretném megértetni  a gyerekekkel,hogy a klasszikus zene szép, van tartalma és üzenete bármelyik korszakban is éljünk. Ez olyan érték, amit őrízni kell  és továbbadni.

 Oktatott hangszer:

Zongora

 Oktatás helyszíne:

Tiszaörs

 

 

 Képek az órákról: